Najnovšie recenzie zo sekcie Ukulele
- Dobrá cena
- Na začiatku sa rozľaduje, ako nový nástroj, ale to by sa malo po čase usadiť
Šikovný nástroj pre začiatok, za dobrú cenu v kategórii koncertných ukukulele a esteticky vydarený.
Sme spokojní
Ukulele je kvalitné, syn na ňom hral a bol spokojný a on je hudobník, takže vie, ako na to :-) Ja som maximálne spokojná s obchodom. Bolo bezpečne zabalené pred poškodením po ceste, dodacia doba veľmi krátka, myslím, že do dvoch dní mi tovar prišiel. Určite obchod odporúčam, ponúkajú kvalitné produkty, budete určite spokojní. Veľmi pekne ďakujem za kvalitný produkt, ktorý urobil synovi veľkú radosť.
- Vyborný
- Dobrý pomer cena kvalita
- Vhodné pre začiatočníkov
- Krásne spracovanie, výborný zvuk na túto triedu ukulele. Osadené kvalitnými strunami a mechanikami, ktoré sú citlivé a držia ladenie. Predzosilňovač. Krásny hlboký dozvuk, s jasnými výškami aj pri piane. Výborný tvar hmatníka.
- Fluórkarbónové struny sú citlivé na teplotu a predzosilňovač nie je moc citlivý na zmenu zafarbenia tónu (toto sa však dá spraviť ekvalizérom a sustainom. Takže, vlastne nič zásadné.
- Pekne spracované
- Zvuk je tiež pekný
- Výhodný set s púzdrom a brnkadlami
- Ladenie moc nedrží, treba často doladiť.
- Nultý pražec je trošku vysoko, pri zopár akordoch celkom bolia prsty z toho. Keď budem meniť striny, tak určite niečo spravím aj s tým. Začiatočníci s tým môžu mať trocha problém
Celkovo mám z ukulele dobrý dojem. Príjemne sa drží v ruke, zvuk je pekný a aj spracovanie potešilo.
Ako začiatočník by som si však asi vybral model čo má nultý pražec trocha nižšie k strunám.
Za mňa však toto ukulelko môžem len odporúčať.
Som veľmi spokojný :-)
Chvilu sa rozladovali struny, potom sadli lepsie a je to ok
- Male spratne
- Uzke prazce
- Nic
- Krásna farba
Pre mňa, ako začiatočníčku mi tento hudobný nástroj vyhovuje. Farba v skutočnosti je iná, viac fialová, ešte krajšia než na fotke. Veľmi som spokojná . Rada hrajem na toto ukulele.
- krásny zvuk
- pekný dizajn
- nalaené vydrží veľmi dhlo, nerozlaďuje sa tak ľahko ako na iných ukulele. Dobre sa drží .
Máš už dva kusy kvôli rôznym ladeniam. Krásne spracovanie, krásny zvuk.
Pekný zvuk,ladenie drží, pekný dizajn
Rozlaďuje sa,ostré hrany pražcov
Výhoda
Krásny a šikovný hudobný nástroj.
- Ideálne ukulele pre začiatočníkov...
- Nadherny produkt, ktory ma fajn zvuk a vyzera vyborne ak by sa pouzil aj iba ako dekoracia
- pekný zvuk, pekné spracovanie
nástroj používma zatiaľ krátko, ale v porovnaní s inou značkou vidieť, že je oveľa kvalitnejší po technickej stránke. Veľmi dobre sa na ňom hrá.
Zobrazujem 1 - 20 zo 303 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...16 Ďalšie »