Najnovšie recenzie zo sekcie Ukulele
- Vzhĺad ukulele je velmi elegantný
Ukulele je krásne po estetickej stránke, dobre sa drží, má fajn široký hmatník, má príjemnú hmotnosť. Pre mňa je žiaľ nehratľné, keďže:
1. Má príliš nízke a úzke pražce, čo spôsobuje pri hre nečisté tóny a "drnčanie" strún
2. Vzdialenosť strún od hmatníka smerom k telu je príliš veľká na pohodlnú hru.
Je určite veľmi ťažké vybrať dobré ukulele v online shop-e na základe recenzií, ideálne by bolo vyskúšať si ho naživo. Doteraz som však asi mala šťastie, lebo toto je prvé, ktoré musím vrátiť. Inak by slúžilo iba ako pekná dekorácia na stene.
Bolo by skvelé, ak by FLIGHT spoločnosť vzala do úvahy tieto detaily a pokúsila sa upraviť drobné nedostatky na svojich Travel modeloch. Potom by to bola naozaj "great value for money". :)
- Širší hmatník / krk na úrovní nultého pražca, priestrannejšie pre hrubé prsty :)
- Nultý pražec, ktorý sa nevyskytuje často na ukulele, zabezpečuje malú vzdialenosť strún od hmatníka, čo uľahčuje hru, ale žiaľ iba na prvých pražcoch. Smerom k telu sú struny už príliš vysoko a hra je nepohodlná.
- Veľmi príjemná váha ukulele, očakávala som veľmi ľahký kus, ale bola som príjemne prekvapená. Tiež sa pohodlne drží a s popruhom ešte lepšie (ukulele má jedno upínanie na popruh na spodku tela, na druhej strane treba popruh uviazať o hlavu).
- Veľká vzdialenosť strún od hmatníka) smerom k telu ukulele, na 12-tom pražci určite ďaleko prevyšuje odporúčaných 2,5 - 2,75 mm.
- Nízke a úzke pražce, ktoré spôsobujú nečisté tóny a akordy pri hraní, struna nie je dostatočne opretá o pražec.
Objednala som si FLIGHT TUS Mandala ukulele. Okrem nie až tak estetitckého spracovania (na prednej doske bol malý fľak, asi od lepidla; grafický motív nie je veľmi výrazný), mi najviac prekážali veľmi nízke a úzke pražce, ktoré žiaľ spôsobovali nečisté tóny a akordy, a tiež vzdialenosť strún od hmatníka smerom k telu ukulele, ktorá spôsobuje nepohodlné hranie.
Krásne celomasívne ukulele, nádherné spracovanie aj zvuk. Pohodlne sa na ňom hrá, hoci má dosť ťažký hmatník / krk. Hmatník je hrubý a dobre sa drží, hrany hmatníka sú hladké, pražce nerežú. Výborne drží ladenie od začiatku. Je radosť na ňom hrať.
- dobrý výrobok
- spokojnosť
výhoda
- pomer cena/výkon
- celkom slušný zvuk, pekný design, slušne drží ladenie
- kvalitné puzdro v cene
- široká ponuka pekne spracovaného príslušenstva
- dosť široký krk
- tvar hlavy - oproti predchádzajúcemu uku trochu obmedzuje ruku, ale to je zrejme vec zvyku
- Rezonancia/nepríjemné drnčanie G/C struny na 1-5tom pražci!!! Je to niečo, čo sa zrejme bude dať vyriešiť podložením kosti kobylky
- horšie spracovanie zakončenia pražcov
Krásne a zvukovo zaujímavé koncertné ukulele - malé nedostatky by človek prehliadol, ale drnčanie strún totálne kazí výsledný zvukový efekt. Možno chybný kus, neviem. V tejto cenovej relácii by sa to stávať nemalo - to by si mal výrobca vedieť ustrážiť na výstupnej kontrole...Podloženie kobylky možno tento nedostatok odstráni, ale zrejme sa prejaví na kvalite zvuku.
Kvalita nastroja,ladička,ochranný obal-vsetko super
Krásne ukulele pre našu dcéru. Veľmi sa jej páčila a splnila očakávania naše aj jej. Odporúčame ako predajcu kytary.sk tak aj tento produkt.
- Veľmi spokojná z ukulule
- Cena a kvalita
- Poškriabané
Super produkt. V sete je skoro všetko potrebné až na popruh. Škoda že mi toto ukulele tiež prišlo poškriabané.
- Set
- Dobrá kvalita
- Trochu poškriabané
Ukulele je super. V sete je všetko čo začiatočník potrebuje, avšak prišlo mi trochu poškriabané a olúpané.
- prijemne ukulele
- pekny zvuk
- ladi
- prazce maju dobre spracovanie
- pekne
- kvalitne
- neviem o nicom
- Dobré pre začiatočníkov aj dieťa
Zo stranky Muziker som objednaval prvy krat. Tovar bol kvalitne zabaleny, obsahoval vsetko co k nemu patrilo. Po rozbaleni ho stacilo naladit a uz len trenovat.
- Super kvalita
- Úžasná cena
- Krásny zvuk
- Super kvalita
- Na začiatkoch ju budete častejšie ladiť
- Celkom dobrý zvuk, aj na kombo, cena k tomu primeraná
- ma nejak vysoko struny a krk nie je nas tavitelny, budem asi brusiť kobylku
- usmievava a dobre znejuca gitara :)
-dobré prevedenie
-ľahká
-super dohmat
Zobrazujem 61 - 80 zo 304 recenzií « Predchádzajúci 1...2 3 [ 4 ] 5 6...16 Ďalšie »